Screenshots geannuleerde Marvel MMO best tof!

Het zit ontwikkelaar Daybreak Game Company niet mee. Want vorige week is voor de tweede keer een Marvel MMO van ze geannuleerd. Jammer maar helaas blijkt nu. Hadden ze Avengers maar geannuleerd en het budget aan Daybreak gegeven. Want een designer van de geannuleerde game heeft zijn portfolio met de wereld gedeeld (je moet toch iets laten zien als twee van je games gecanceld worden!) en de stijl van de game ziet er op zijn minst episch uit. En in zijn begeleidend schrijven zegt deze Ramiro Galan ook iets interessants (via VG247):

“Emphasis was on rich and vibrant colours with stylistic tones that pay homage to Spider-Man: Into the Spiderverse.”

En dat is te zien. Laat Spider-man Into the Spiderverse nou de vetste Spider-man-film ooit gemaakt zijn (En nee niet die nieuwe met “Peter Parker wil weer anoniem zijn en Strange laat dat toe met een hele dom uitgevoerde goocheltruc en ja het was vet om Maguire en Garfield weer te zien maar come on, doe een beetje beter je best met het verhaal!”)!

Onderstaande screens laten het proces zien van het bedenken van een personage. En dat je zelfs kunt kiezen bij welke organisatie je mag aansluiten. X-men, vet! Avengers, nobel! Agents of S.H.I.E.L.D., best bureaucratisch of Fantastisc Four, Fantastic Fail zal je bedoelen!

  1.   
    Aepollo's avatar

    Best benieuwd naar hoe dit had kunnen worden, art is iig interessant genoeg.