Ubisoft besluit games later te lekken en houdt geen pre-E3 show

Wie er stiekem op had gehoopt dat Ubisoft diens verkapte E3-plannen inmiddels wel op straat zou gooien, zal ermee moeten leven dat het voor een keertje wat later gebeurt. De Franse uitgever heeft volgens Axios laten weten geen eigen PRE-3 showcase te organiseren, waar men dit de voorgaande jaren wel steevast in juni deed. Leuker kan ik het ook niet maken. Je suis désolée.

En daarmee volgt Ubisoft het machtige EA in de voetstappen, welke eerder al besloot om E3 te laten voor wat het is. Op zich is dat niets vreemds, gezien zelfs E3 heeft besloten om dit jaar E3 te laten voor wat het is. Dat het Summer Game Fest – de “maar we moeten toch wat doen” E3-filler – wel doorgang vindt, daar hebben deze grote jongens weinig boodschap aan. Net als EA komt ook Ubisoft wel met wat nieuws wanneer het wat te melden heeft.

Maar Ubisoft, je hebt toch zat te melden? Ik bedoel, Skull & Bones komt ein-de-lijk. Je bent zo ontiegelijk ambitieus met Beyond Good & Evil 2. Laat dan wat zien, joh! En Assassin’s Creed dan? Je kunt de zomer toch niet in zonder iedereen weer helemaal hyped te krijgen voor weer een Assassin’s Creed? Oh… en Splinter Cell! En Prince of Persia! Echt, je weet niet waar je aan begint, Yves. Je mist echt kansen om weer te shinen als vanouds.

Maar goed. Je moet het uiteraard zelf weten. We zien de lekken wel weer verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren