Juni’s Xbox update heeft geen geheimen meer voor je

Sommige mensen zijn een kei in het bewaren van geheimen en anderen wat minder. Neem Ubisoft, om maar een dwarsstraat te noemen, die daar echt dramatisch slecht in is sinds de uitvinding van E3 aankondigingen. Microsoft is er iets behendiger in, vooral wanneer het om achievements aankomt. Maar voor sommigen (vooral completionists) is een ‘secret achievement’ niets meer dan een obstakel. Vandaar dat een nieuwe update hen de mogelijkheid geeft om de geheimen achter deze achievements te onthullen.

Ik geef persoonlijk echt geen zak om achievements. Ik speel m’n game op mijn tempo en zo lang als ik dat wil. Verdien ik zo nu en dan een achievement… helemaal mooi. Maar voor anderen is het verzamelen van ieder mogelijke achievement een soort religie. En als je dan oneindig moet gaan zoeken naar die ene omdat je Xbox maar geen hint geeft, tja… dan kan dat leiden tot frustratie. Maar dat is deze maand dus over, aldus Xbox.

En je hoeft er niets eens gekke capriolen voor uit te halen. Wie onder Game Activity naar de secret achievements gaat en ‘Reveal details’ selecteert, ziet direct de titel, omschrijving en bijbehorende Gamerscore. Simpel zat dus.

Is dit nou waar je stiekem al tijden op zat te wachten. Nou?

Alright then. Keep your secrets.

Meer xbox

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.