Ugly Sonic dankzij advocaten in Rescue Rangers

Hedenmorgen heb ik Rescue Rangers gekeken op Disney+ en ik moet zeggen, Disney heeft het weer geflikt. Ik heb gelachen en gehuild, emoties alom, maar bovenal luchtig en gezellig vertier voor de zaterdagochtend. En je moet het Disney nageven, ze hebben best veel personages gebruikt die niet van Disney zijn. En nu hoor ik je denken, zijn er personages die niet van Disney zijn? Iedereen is toch van Disney?! Je zou het denken maar nee.

Eén van de belangrijkste bijrollen in de film is weggelegd voor Ugly Sonic, die we natuurlijk allemaal kennen van de controverse rond het oorspronkelijke design voor de film. In gesprek met Polygon heeft regisseur Akiva Schaffer laten weten dat Ugly Sonic zijn favoriete cameo is voor de film, al laat hij ook weten de advocaten dankbaar te zijn voor het gebruik van het personage.

“It’s one of my favourite [cameos in the film]. I can speak to that. It’s one of my favourite things in the movie. And I’m very excited for people to see it … I don’t know what I should, what I’m allowed to say [about it]. I think I will actually plead the fifth.”

“It was a process. […] You don’t usually come out of a movie and want to thank the lawyers, but we genuinely owe the Disney lawyers for being team players.”

Heeft Sega geprobeerd om dit tegen te houden? Waarschijnlijk wel! Het duidt erop dat Sega de wereld niet zo goed begrijpt. Eerder lieten ze weten te “hopen” op goede recensiecijfers voor Sonic Frontiers, terwijl, die cijfers zijn gewoon te koop! En nu hadden ze goed kunnen cashen voor een lelijk Sonic-design; goede reclame, gaan ze dwarsliggen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren