Dead Space remake heeft een exacte releasedatum

Ein-de-lijk! Na het geven van een globale release window en talloze teases heeft EA eindelijk ruimte gevonden om er een exacte releasedatum op los te laten. Dat is zowel mooi als minder mooi nieuws voor de liefhebbers van de Dead Space remake, want we weten nu dus ook dat we écht geen rekening meer moeten houden met een 2022 launch. Dat moesten we toch al niet – een early 2023 was al gecommuniceerd – maar toch.

Gelukkig scheelt het dan wel weer dat EA de remake al vlug na de jaarwisseling oogt uit te brengen. De uitgever heeft ons namelijk medegedeeld dat Dead Space per 27 januari gaat verschijnen op de PS5, Xbox Series X|S en pc.

Nu kan ik me ook levendig voorstellen dat je best benieuwd bent naar de huidige ontwikkelingen. Dat snapt EA Motive – de ontwikkelaar achter de remake – ook heel goed. Speciaal voor alle nieuwsgierigen heeft men daarom een potige Developer Live Stream van ruim een uur online gekwakt. Omdat wij de kwaadste niet zijn, zullen we deze ook even met je delen.

Tsjezus, wat heb ik hier zin in zeg! Als jij dat sentiment met me deelt, zet dan maar vast een dikke cirkel om 27 januari. Mooier kan je het jaar niet beginnen, al zeg ik het zelf.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren