Star Wars in Kingdom Hearts 4? Ga. Weg!!!!!!1!

Kingdom Hearts 4 komt eraan. Superleuk voor de fans, maar sinds de aankondiging eerder deze week doen de geruchten de ronde dat Star Wars onderdeel zal zijn van het spel. Het gaat om onderstaande afbeelding, waarvan mensen denken dat het een AT-ST is op de planeet Endor.

Nu ben ik de eerste die toegeeft dat niet elke Star Wars-game goed is; er zijn genoeg flops, maar om de mythologie van Star Wars Kingdom Hearts binnen te fietsen, neen. Het is namelijk al moeilijk genoeg om goede verhalen te vertellen binnen het universum en dan ga je nu Star Wars gebruiken in een bijzonder matige game, waar je zonder encyclopedie het verhaal sowieso niet van kan snappen.

Dus Kingdom Hearts 4. Ga. Weg!!!!!!1!1!!

 1.   
  Aepollo's avatar

  Als gigantisch Kingdom Hearts fan zeg ik juist dat dit erg welkom/interessant is. 🙂
  Ze doen dit sinds Kingdom Hearts 2 al met Pirates of the Caribbean en dat werkte ook prima, en het is niet alsof het verder invloed heeft de andere kant op. Nu de graphics duidelijk hoger liggen ben ik erg benieuwd naar hoe dit er in KH4 zal uitzien met Star Wars. Daarnaast heeft Disney al vaker cross-overs gehad met Star Wars en oa Mickey/Donald/Goofy, waardoor dit ook verder niet zo vergezocht is.
  Ook beginnen ze met KH4 aan een nieuwe saga, waarbij je die encyclopedie vermoedelijk prima even aan de kant kan leggen 😉 Ik weet dat Star Wars heilig voor je is, maar sit back, enjoy some blue milk, and maybe it’ll be fine.

 2.   
  Petor's avatar

  @Aepollo: Oké Aepollo, ik ga het een kans geven… Maar sceptisch! 😉

 3.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Petor: wordt scepsis nog wel geaccepteerd door de Anoniempjes?

 4.   
  Petor's avatar

  @Patrick Meurs: Op ten duur wel, geen zorgen 😉