Supermassive en 2K nemen je mee naar The Quarry deze zomer

Kun je je die kazige tiener horror film “I Know What You Did Last Summer” nog voor de geest halen? Nou, 2K en Supermassive weten wat je deze zomer gaat doen. Lekker kumbaya lallen en helemaal naar de klote gaan in Hackett’s Quarry in… The Quarry. Wordt kei gezellig volgens 2K. Niks om je druk over te maken.

Dat is natuurlijk bullshit, want Supermassive Games is niet van de poezelige verhaaltjes met een happy end. Er komt bloed aan de muur, misschien wel het jouwe wanneer je niet oplet. Dat maakt de trailer van The Quarry wel duidelijk

Mocht je jezelf afvragen “zag ik zojuist die ene gast uit Scream voorbij komen?”, het antwoord is ja. Supermassive trekt me hier een blik horror celebs open waar je bang van wordt. Celebs als David Arquette, Lance Henriksen en Lin Shaye, om er maar een paar op te noemen. Als dit niet garant staat voor een cheesy campy teen horror ervaring, dan weet ik het ook niet meer.

Natuurlijk is het altijd beter om niet in jee eentje een Quarry in te gaan, dus dat hoeft ook niet. Samen met maximaal 7 online vrienden kun je het verhaal van The Quarry bepalen. Mocht je geen online vrienden hebben maar wel een bankstel waar je er een paar op kwijt kunt, dan kan dat ook. Volgens 2K heeft de game ook een “party horror couch co-op experience”.

Dus, bereid je voor op het verschonen van je onderbroek – en misschien die van je matties – op 10 juni, wanneer The Quarry op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc verschijnt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren