Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

Rebellion heeft eindelijk een releasedatum voor Sniper Elite 5 op de korrel. De vijfde telg van de succesvolle “laat ik die nazi eens van een afstand castreren” gamereeks ziet op 26 mei het levenslicht.

Sommigen zullen het wellicht al weten, maar Sniper Elite 5 neemt ons mee naar Frankrijk. Oui oui, Frankrijk, het land van stokbrood, wijn, talloze soorten kaas en onvoorwaardelijke overgave. Het is bij uitstek dé locatie om Operatie Kraken in gang te zetten. Maar daar denkt scherpschutter Karl Fairburne anders over.

Wat gaat Karl daar precies aan doen? Wat ‘ie altijd doet. Elke nazi diens leven ontnemen, waarbij het nog maar de vraag is of die onwetende Duitser met één, twee of geen ballen diens strijdersgraf in gaat. Hoe er dat deze keer uitziet, dat valt hieronder te bekijken.

Mocht je behoefte hebben aan wat frisse digitale berglucht, dan loont het om een pre-order te overwegen. Deze wordt namelijk beloond met een extra ‘Target Führer’-campaign getiteld “Wolf Mountain”. Je moet je dan wel even door een meute aan nazi beveiligers tijgeren, maar als je dat overleeft mag je wel d’n Adolf zelf laten kennismaken met zijn Final Solution.

Sniper Elite 5 verschijnt op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (via Steam, EGS en de Microsoft Store).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren