Capcom kondigt Street Fighter 6 aan

Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen. Je weet wel, met een countdown klok en alles. Capcom heeft officieel de zesde telg in de Street Fighter-serie uit de doeken gedaan, welke de verrassende titel Street Fighter 6 krijgt.

Ergens is het ook heel logisch dat Capcom ervoor kiest om dit jaar met Street Fighter 6 op de proppen te komen. Street Fighter bestaat op de kop af 35 jaar, dus er is reden voor wat feestelijkheden. Voor sommigen komt de traktatie in de vorm van digitale vernedering (lees: mensen zoals ik die het al afleggen tegen AI) en voor anderen zal het wederom dikke pret gaan opleveren. Maar goed, tot op heden hebben we alleen nog maar een trailer, waarin beefcake Ryu zijn eer als boegbeeld weer eens mag verdedigen. Geheel met gezichtsbeharing en… sandalen? WTF?!

Afijn, voorlopig blijft het bij deze trailer, en de info dat er meer nieuws omtrent Street Fighter 6 zal volgen deze zomer. Daarmee bedoelt men waarschijnlijk tijdens de digitale E3 of Gamescom, waarvan we nog niet weten of deze fysiek gaat plaatsvinden dit jaar. To be continued…

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.