Red Dead Online-spelers ontevreden over gebrek aan content

Red Dead Online-spelers blijken steeds meer ontevreden over de hoeveelheid content die wordt toegevoegd in Red Dead Online. Het is volgens hun simpelweg te weinig. En dat zegt veel, want red Dead-spelers zijn over het algemeen heel geduldig, het bestijgen van een paard duurt al snel luttele seconden.

Eerder deze week was #SaveRedDeadOnline trending op Twitter en de vergelijking met GTA Online wordt getrokken. GTA heeft het afgelopen jaar een aantal grote updates gekend, Red Dead Online lijkt in de wacht te staan. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de hoeveelheid spelers; GTA Online is veel groter (via VG247).

Ook wordt het gebrek aan communicatie vanuit Rockstar aan de kaak gesteld. Er is niet eens een roadmap.

Dus kom op Rockstar! Kietel je Red Dead Online-fans wat meer!

 1.   
  RLXTR's avatar

  In mijn ogen is Red Dead Online nog steeds de beste lockdown/corona game. Ze hebben destijds echt een fantastische wereld neergezet. De basis is top, maar op een gegeven moment heb je alles wel een keer gedaan en gezien. De game heeft zo veel potentie, maar er wordt bijna niets mee gedaan. De vergelijking met de ondersteuning van GTA online in schrijnend. Destijds vond ik het echt onvoorstelbaar dat EA probeerde om Rockstar te kopen, maar inmiddels kan ik het me al wat beter voorstellen helaas.
  Maar het is nog niet te laat. Kom op Rockstar, al jullie dit lezen, laat zien dat je van Red Dead Online houdt! Mijn posse en ik staan klaar om ieder beetje nieuwe content vol overgave te verslinden! #SaveRedDeadOnline

 2.   
  Petor's avatar

  @RLXTR: Klopt! Tijdens de eerste Lockdown ook zoveel tijd in RDO gespendeerd. Maar ja, nu heb ik alles wel! Dus…

  #SaveRedDeadOnline