Weird West uitgesteld tot maart

Devolver Digital heeft aangekondigd dat de bijzondere actie-RPG Weird West is uitgesteld. De game van ontwikkelaar WolfEye zou eigenlijk begin januari moeten verschijnen, maar ja… Die lieve ontwikkelaars willen met kerst ook gewoon thuis zijn en niet in een hokje tot diep in de nacht door gaan met programmeren. Kortom, er is wat meer tijd nodig.

Mede dankzij feedback uit eerste testen heeft het ontwikkelteam genoeg optimalisaties gevonden die men echt wil doorvoeren voor de lancering van de game. Hierdoor is de release van Weird West nu geprikt op 31 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook meteen vanaf de lancering naar Xbox Game Pass.

Mocht je nog nooit van Weird West hebben gehoord: het is een soort mix van een Western en bovennatuurlijke verhalen. Je volgt vijf verschillende verhalen die uiteindelijk meer met elkaar te maken hebben dan je vooraf misschien denkt.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.