Alles moet weg! Steam Winter Sale, PlayStation Holiday Sale en Xbox Countdown Sale

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van! Je bent een dief van je eigen portemonnee als je deze aantrekkelijke aanbiedingen en kekke kassakoopjes laat liggen. Schitterende producten waar dames en heren jaren en jaren aan noeste arbeid in hebben gestoken. Voor hun eigen gewin? Neen, voor jullie plezier. Om jou een goed gevoel te geven. Oké, het is niet gratis, maar voor dit geld is alleen de consument natuurlijk spekkoper. En Bobby Kotick, want die heeft sowieso maling aan de wereld.

Je begrijpt het al, het is momenteel bijna overal uitverkoop. Een perfecte tijd om je slag te slaan en op zoek te gaan naar gemiste pareltjes. Zo is er tot 5 januari de Steam Winter Sale met blikvangers als Deathloop en Jurassic World Evolution 2. Uiteraard zijn er ook nog tientallen andere titels flink afgeprijsd, soms tot hooguit een paar euro.

Ook PlayStation doet gezellig mee en heeft een Holiday Sale gelanceerd. Tot 19 januari denkt Sony dat het feest is, dus je hebt tot ongeveer zesentwintigste Kerstdag om wat leuks uit te zoeken. Ook hier is Deathloop (voor de PlayStation 5) afgeprijsd, naast heel veel andere grote titels van dit jaar en eerder jaren. Een greep uit de selectie: Marvel’s Guardians of the Galaxy, FIFA 22, Call of Duty Vanguard, Far Cry 6, Cyberpunk 2077, Ratchet & Clank: Rift Apart en ook Game Awards winnaar It Takes Two.

Uiteraard kan Xbox niet achterblijven en daar vinden we momenteel een Countdown Sale. Battlefield 2042, Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitve Edition, Riders Republic, Forza Horizon 5 en nog veel meer ligt in de budgetbak van Xbox. Je hebt bij kamp ‘groen’ tot 3 januari om iets in de uitverkoop te starten.

Wees er dus snel bij, want anders moet je weer minstens een paar dagen wachten op de pre-Valentijnsdag Sale, de Bijna-Pasen Sale, de Lente Sale, de Eindexamen Sale, de Zomer Sale, de Nazomer Sale, de Wat Een Pleuris Weer Is Het Elke Herfst Weer Sale en de Bevroren Sneeuwballen Winter Sale 2022. Pfoe, zie dan maar eens een game ooit voor de volle mep te kopen.

 1.   
  Anoniem-1372964174's avatar

  Whehe het is inderdaad bizar hoe veel sales er altijd zijn. Steam heeft eigenlijk altijd wel wat bijzonders zelfs voor minder dan 5 euro. Heb al uren besteedt aan indie titels die extreem verslavend waren en geen zak kosten.

 2.   
  Thomaat1's avatar

  Mocht je geen bezwaar hebben tegen Epic, dan is hun sale ook best de moeite waard om even te checken. Door de €10 coupons heb je bijv borderlands 3 of AC Odyssey al voor €5.

 3.   
  Anoniem-408337401's avatar

  Nou moet je een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk. Maar de kortingen bij PS store zijn continu hetzelfde de laatste paar keren. Vind het wat dat betreft dit jaar dan ook wel een teleurstellende ‘editie’

 4.   
  Anoniem-408337401's avatar

  Ik heb inderdaad even Kena Bridge of spirits binnen gehaald, waar een gaaf spel is dat zeker aanrader.
  Aan begin ziet er misschien beetje simpel uit, maar effe speelt wordt speel wereld groter meer te doen. En het ziet er echt prachtig uit.