Sony komt met officiële PlayStation 5-covers

Heb je hard gewerkt om een PlayStation 5 te bemachtigen, maar ben je zeer ontevreden over de huidige witte kleuren van het apparaat? Dan ben je sowieso een verwend rotkind met eerste wereldproblemen, maar gelukkig snapt Sony jou wel. Vanaf volgende maand gaat Sony ook covers voor je PlayStation 5 verkopen. In allemaal kekke galactische kleurtjes, aldus PS Blog.

De nieuwe kleuren van de covers worden Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Puprle. Ook worden er nieuwe blauwe, paarse en roze DualSense-controllers uitgebracht. Op deze manier kun je met een leuke controller of cover naast je op de bank herhaaldelijk op de F5-knop slaan terwijl je wacht op de volgende PlayStation 5 drop die nooit komen gaat. Wie wil dat nou niet?


De nieuwe DualSense-kleuren zijn vanaf 14 januari te verkrijgen via de nieuwe, directe webshop van PlayStation. Later volgen andere retailers. Het lijkt erop dat Nederlanders wél wat langer moeten wachten op de covers, aangezien ons land niet in de ‘first available in’-lijst voorkomt. Maar lang kan dit nooit duren.

Het gehele gebeuren met de face plates aka covers voor de PlayStation 5 is niet zonder slag of stoot gegaan. Sony was namelijk niet gediend van het feit dat derde partijen sneller waren dan zij.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  komen ze toch wel erh laat mee vinden jullie niet??

  Wat sony moet doen is custom made game faceplates maken.. Ik denk dat daar best wel handel/markt in zit. Hoe gaaf zou een bijv. 3D uncharted/tombraider faceplate zijn.. Of andere games..

  Je zag dit natuurlijk wel van mijlenver aankomen.. Vandaar dat platleggen van die andere sites..

 2.   
  Anoniem-320057591's avatar

  Tja eigenlijk maakt mij die witte kleur niet meer uit, uiteindelijk staat die toch achter de tv dus uit het zicht.
  Dit zal voor vele uiteindelijk zijn, alleen een beperkt groepje zal perse andere kleur willen.

  De controllers is nog een paar kleurtjes is wel leuk, deze neem ik misschien nog wel een keer in het paars.