Wakker blijven! The Game Awards vannacht om 2:00 uur

Koffie, energiedrank of andere oppeppers in de buurt? Vannacht vindt in Los Angeles namelijk The Game Awards 2021 plaats. Vanaf 2:00 uur Nederlandse tijd barst het spektakel los en we bereiden je graag voor op deze vaak spectaculaire show.

Om te beginnen met het belangrijkste: waar kun je de Game Awards volgen? Eigenlijk via vrijwel elk groot videoplatform. Meest gangbaar zijn onder andere YouTube en Twitch. Bekijk alle kijkmogelijkheden via de officiële website.

Naast de uitreiking van de awards (check hier alle nominaties), met onder andere Deathloop en Ratchet & Clank als grote kanshebbers, is het evenement ook altijd een perfect moment voor nieuwe trailers en onthullingen. Volgens host Geoff Keighley kunnen we onder andere een World Premiere verwachten, die al meer dan twee jaar in ontwikkeling is. Misschien wel BioShock 4 / Isolation?

Vannacht gaan we het meemaken. Meer geruchten, roddels en voorspellingen zullen vandaag nog wel gaan volgen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Anoniem-1942060172's avatar

  Waarom is dit interessant? Het kan de doorsnee consument niet veel schelen welke game welke prijs krijgt.

 2.   
  Anoniem-234859893's avatar

  @Anoniem-1942060172: Je bent hier op een GAME website toch? Als je doorsnee consumenten zoekt ga je toch lekker naar de consumentenbond?

  Thnx voor de tip, ik ga zeker kijken vannacht. Niet per se voor de prijzen maar vooral voor nieuwe trailers. Hoop echt op Bioshock!!

 3.   
  ChielB's avatar

  Ik denk ook dat de meeste fans aanhaken voor de show an sich en toffe premières. 🙂

 4.   
  Anoniem-1454988027's avatar

  @Anoniem-234859893:

  Eerst doe je stoer en vervolgens bevestig je wat ik zeg met je comment ‘niet per se voor de prijzen’.

 5.   
  Anoniem-1454988027's avatar

  @ChielB: juist

 6.   
  ChielB's avatar

  @Anoniem-1454988027: Ik ben het niet met je eens overigens. 😉 Waarom is/was dit interessant? Het nieuwtje betreft de hele show, dat is zoals gezegd meer dan de prijzen en dus ook de premières, optredens etc.