Protest tegen ontslagen Raven Software

Het gaat fantastisch met Activision! Het geld klotst tegen de plinten en er is verder helemaal niks aan de hand. Het is rustig binnen de muren van directeur Bobby Kotich. Nou ja, er is een kleine rimpeling. Activision heeft deze week 12 mensen ontslagen bij ontwikkelaar Raven Software.

Waarom? Nou die mensen hebben dus het gore lef getoond HELEMAAL NIKS VERKEERD TE DOEN! Verdomme nog aan toe, ze hebben hun werk fantastisch gedaan! Velen van hen hadden eerder een fulltime-contract beloofd gekregen (via Washington Post). Hun contracten zijn ontbonden “in good standing”. Hadden ze maar wat minder hun best moeten doen!

En nu gaan de collega’s zich opeens met de ontslagen bemoeien met een zogenaamde “walkout”. Het begon met zestig mensen bij Raven, maar inmiddels doen er ook veel mensen mee van Blizzard. Hoe durven ze! Directeur Bobby Kotich heeft deze mensen een baan geschonken, zonder enige bestaanszekerheid en een veelal onveilige werksfeer! Wees daar toch dankbaar voor!

Wij richten ons dan ook graag richting Bobby. Lieve Bobby, laat je niet gek maken en als al die walgelijke kritieken je soms te veel worden, kijk naar onderstaande afbeelding. Dat is het enige wat telt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren