Company of Heroes 3 multiplayer pre-alpha vanaf vandaag te spelen

Afgelopen zomer was er een fijne onthulling voor fans van real-time strategy games. Relic Entertainment en SEGA lieten toen weten dat Company of Heroes 3 in ontwikkeling is. Lange tijd bleef het stil, maar de update van vandaag is weer een hele fijne. Later vandaag gaat namelijk een multiplayer pre-alpha van start!

De Company of Heroes 3 multiplayer pre-alpha is vanaf vanavond 18:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar. Tot aan 5:00 uur in de ochtend op 7 december kan je aan de slag met dit voorproefje. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden via de officiële website.

Aangezien Company of Heroes 3 pas eind 2022 zal verschijnen, kunnen we een hele prille versie van de game verwachten. De test is niet voor niets met een “pre-alpha” versie van de game. Toch is de hoeveelheid content al best indrukwekkend. Je kunt aan de slag met 4 Italiaanse mappen en verschillende multiplayer spelmodi, zoals co-op vs AI, competitieve PvP en Skirmish vs AI. De speelbare facties zijn zowel de US als de Wehrmacht.

Hoewel de test pas vanavond live gaat, kan je al wel nu de game pre-loaden. Zo kan je direct van start gaan zodra de test officiëel begint. Je hoeft alleen maar je Steam account te koppelen met Relic via de Company of Heroes 3 website.

Aangezien Relic een traditie heeft om de community uitgebreid te betrekken bij de ontwikkeling van games, kunnen we allicht nog wel meer testen verwachten in 2022 tot aan de release van de volledige game.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren