Cyberpunk 2077 Steam reviews momenteel “Erg Positief”

Wat kan er veel gebeuren in een jaar tijd. Tijdens de release van Cyberpunk 2077 eind 2020 was het vooral één grote bak ellende. Juridische gevechten, geld terug voor woedende fans, gedwongen vertrek uit de PlayStation Store, patches die maar niet kwamen, patches die onzinnige dingen gingen fixen, directeuren die wel heel blij waren met de wanprestaties. En zo gaat de lijst van de geplaagde game en CD Projekt RED nog wel even door. Hoe anders is het vandaag de dag…

De afgelopen dagen zijn er op Steam namelijk duizenden positieve reviews verschenen van Cyberpunk 2077. De game is ondanks de slechte reputatie behoorlijk in populariteit gestegen dankzij een recente Black Friday annex najaarskorting op Steam. Nog een paar dagen is het spel te koop voor 30 euro in plaats van de gebruikelijke 60 euro.

Uiteraard is niet iedereen die recent is gaan spelen lyrisch over de game, maar het gros van de recensies sinds 25 november is zo positief dat Cyberpunk 2077 momenteel op “Erg Positief” staat op Steam. Dankzij de flinke korting is de game zelfs één van de best verkopende spellen op Steam van de afgelopen dagen. Alleen Football Manager 2022 doet het beter.

Is het terecht dat we Cyberpunk 2077 nog een kans geven? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    tijn80's avatar

    Als het nu de game is die het behoorde te zijn? Waarom zou je jezelf niet een plezier doen om een leuke game te spelen. Nou snap ik dat je dit gedrag niet moet belonen, maar uiteindelijk gaat het alleen om speelgenot (tenzij je echt principieel wilt doen).

    Ik laat heb in ieder geval links liggen. Het lijkt me echt een leuke game, maar ik heb een pesthekel aan first person view.