Game Awards krijgt grote World Premiere die al 2,5 jaar in ontwikkeling is

Geoff Keighley, de host en bedenker van The Game Awards, heeft weer een fijne teaser gedropt omtrent de aankomende show. Volgens Keighley krijgen we een World Premiere te zien van een game die al 2,5 jaar in ontwikkeling is. In de nacht van 9 op 10 december kunnen we ontdekken om welke game het gaat.

In 2020 was The Last of Us Part 2 de grote winnaar van de Game Awards met 7 gewonnen awards van de 10 nominaties die de game kreeg. Dit jaar zijn veel ogen gericht op Deathloop als grote kanshebber met 9 nominaties, waaronder die voor Game of the Year. Andere games met veel nominaties zijn Ratchet & Clank: Rift Apart (6 keer) en It Takes Two en Psychonauts 2 met ieder 5 nominaties.

Vanwege de pandemie was het evenement vorig jaar nog een online aangelegenheid. The Game Awards 2021 zijn volgende week weer met publiek in het Microsoft Theater in Los Angeles. Het is alweer de achtste editie en er wordt behoorlijk wat spektakel verwacht. Naast een live orkest op het podium komen er vele celebrities als gast, zijn er de daadwerkelijke awards natuurlijk en kijken we vol spanning uit naar nieuwe trailers en onthullingen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren