Nieuwe Xbox kopen? Slechts 10 duizend dollar

Sommige dingen in het leven zijn te mooi om waar te zijn. De Staatsloterij winnen of een date met Monica Geuze. Andere dingen zijn te lelijk om waar te zijn. Bijvoorbeeld het innerlijk van Lil’ Kleine, of… deze nieuwe Xbox.

Microsoft en modemerk Gucci (Gukkie voor vrienden, Goetjie voor nerds) hebben namelijk een hondslelijke samenwerking gepresenteerd in de vorm van een ‘gestijlde’ Xbox console. Geheel in de iconische Gucci-stijl is de Xbox Series X console gepimpt.

Mocht je de Staatsloterij wél hebben gewonnen, dan zou je deze gruwelijke verschijning kunnen aanschaffen voor slechts 10 duizend dollar. Voor dat geld krijg je gelukkig niet alleen een gedrocht van een console, maar ook twee thematische controllers en een Xbox-branded koffer om al deze ellende in te verbergen. Er worden er slechts 100 gemaakt van deze limited edition. Zelfs met een minder extreem prijskaartje een nogal ambitieus aantal om te verkopen.

Voor de liefhebber en geldsmijtert te koop vanaf 17 november via de officiële website of via je favoriete lokale Gukkie-boer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren