Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity verschijnt 16 november

Acteur Michael Mando heeft via Twitter bekendgemaakt dat we op 16 november de eerste betaalde DLC voor Far Cry 6 kunnen verwachten. Mando kennen we als acteur van onder andere Better Call Saul, maar binnen de Far Cry serie is hij natuurlijk één van de meest iconische tegenstanders: Vaas.

De DLC van Far Cry 6 heet Vaas: Insanity en plaatst je in de schoenen van deze bad guy. Het maakt geen deel uit van het hoofdverhaal, het betreft een unieke standalone spelmodus. Je start met een pistool en mag je vervolgens in een heuse horde-modus verdedigen tegenover groepen vijanden. Hoe langer je overleeft, hoe sterker de tegenstanders worden. Aan jou (Vaas) de taak om op zoek te gaan naar meer en sterkere wapens. Ook kan je power ups ontdekken en krijg je meer informatie over Vaas zelf en zijn geschiedenis.

Vaas: Insanity is de eerste van drie betaalde DLC packs. Er komt er ook nog eentje met Pagan Min uit Far Cry 4 en met Joseph Seed uit Far Cry 5. Deze DLC is elk los te koop, of beschikbaar via de Season Pass. Naast alle betaalde content krijgt Far Cry 6 ook nog gratis uitbreidingen met bijzondere crossovers met onder andere Stranger Things en Danny Trejo.

Benieuwd of Far Cry 6 de moeite waard is? Ontdek het in onze uitgebreide review en de Gamersnet podcast!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren