Grote update eFootball 2022 uitgesteld tot lente 2022

eFootball 2022, voorheen beter bekend als Pro Evolution Soccer en PES voor vrienden, heeft het niet makkelijk. Sinds PES werd omgedoopt tot eFootball en als free-to-play game werd ontwikkeld, is er maar weinig moois te beleven op het virtuele voetbalveld. Sterker nog, de reeds uitgebrachte versie is één grote puinbak. En voorlopig blijft het zo…

Konami laat via Twitter weten dat de eerste, grote update wéér is uitgesteld. Na eind oktober werd het al november, maar nu schuift de boel echt flink door. De update 1.0, wat lijkt te hinten naar een game die op zijn minst een beetje ‘af’ zou zijn, komt pas volgend jaar lente.

Trouwe fans (ja, we bedoelen jullie alle twee) kunnen tot die tijd genieten/huilen/vloeken/zuchten tijdens het spelen van eFootball 2022 in de demo-vorm die het nu is. Al zijn demo’s meestal van iets betere kwaliteit. U bent gewaarschuwd!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    RLXTR's avatar

    “Trouwe fans (ja, we bedoelen jullie alle twee)”
    Present! Toch een aardige opkomst, zo’n 50%. Ik vestig mijn hoop maar op 2023. Tot die tijd ben ik een beetje ontheemd.