Een potpourri aan gameplay in trailer Battlefield 2042 Portal

Battlefield 2042 kent straks een bijzondere spelmodus: Portal. In deze modus kan je een eigen ‘mix & match’ maken van oude en nieuwe Battlefield games. Een map uit Battlefield: Bad Company 2 met de gameplay en regels van Battlefield 2042? Geen probleem.

Dankzij Battlefield Portal kan je ervaringen uit klassiekers als Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 herbeleven. Daarbij is de keuze aan jou of je deze tijdloze mappen wat gaat tweaken met het moderne arsenaal en andere opties die Battlefield 2042 met zich meebrengt. Mappen, voertuigen, soldaten, wapens… gooi de hele bende maar door elkaar en creëer een unieke ervaring. Om het wat makkelijker te maken, en voor de luie gamers onder ons, zal DICE regelmatig wat eigen suggesties beschikbaar maken van leuke combinaties om direct te spelen.

Een potpourri aan pief paf poef dus. Ontdek een fijn voorproefje in onderstaande gameplay trailer.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.