Far Cry 6 update verwijdert te vroeg gepubliceerde Danny Trejo missie

Een nieuwe update voor Far Cry 6 is zojuist uitgebracht. Opvallend genoeg voegt de update niet alleen verbeteringen toe, er wordt ook content verwijderd. Een hele missie zelfs!

De missie Dani & Danny vs Everybody was namelijk te vroeg gepubliceerd. Per ongeluk. Foutje, bedankt. Het betreft een speciale missie met Machete cultheld Danny Trejo. Deze maakt deel uit van drie delen met crossover content, die op een later moment officiëel worden toegevoegd. Naast de activiteiten met Danny Trejo komt er ook nog een crossover met Rambo en met de Netflix-serie Stranger Things.

Blijkbaar had er iemand zitten slapen en een nog niet volledig werkende missie met Danny Trejo toegevoegd aan de game. De nieuwe update verhelpt deze misser, waarna we weer rustig een paar weken mogen wachten tot alle content volledig en volgens planning wordt uitgebracht.

De update is behoorlijk fors van formaat, afhankelijk van je regio. Op de Xbox Series X/S is de grootte ergens tussen de 14 en 20GB. Op de Xbox One tussen de 13 en 19GB. Op de PlayStation 4 tussen de 49 en 60GB en op de PlayStation 5 mag je maar liefst 90GB binnen gaan harken. De pc-versie kent met 54GB en nog eens 47GB voor het HD Texture Pack ook een forse download.

Naast optimalisaties voegt de update ook nieuwe dagelijkse en wekelijkse uitdagingen toe, plus een nieuwe Special Operation genaamd Los Tres Santos.

In een recente Gamersnet Podcast stonden we uitgebreid stil bij Far Cry 6.

 1.   
  dannyelske's avatar

  Op mijn ps5 is het 18GB

 2.   
  Anoniem-1662550284's avatar

  Oh dat scheelt gelukkig nogal. Balen voor de regio’s die wel richting de 90GB moeten binnen harken. 😉

 3.   
  Anoniem-1510327991's avatar

  Ik heb toevallig eergisteren de missie gespeeld. 2x zelfs. Eerste x startte de missie opnieuw op (bug) 2e keer ging wel goed. Maar ik heb geen enkele Taco hoeven bezorgen.