It Takes Two viert 3 miljoen verkochte exemplaren

It Takes Two

De avontuurlijke co-op game It Take Two is een enorm succes. En terecht, want volgens velen is het misschien wel de beste en leukste co-op game in jaren (of zelfs de beste ooit). Na de mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren is het nu weer tijd voor een feestje. Ontwikkelaar Hazelight Studios laat namelijk weten dat It Takes Two al meer dan 3 miljoen keer is verkocht.

Via Twitter meldt de ontwikkelaar enthousiast dat co-op adventure games duidelijk springlevend zijn:

The thought of so many people enjoying our game is humbling and heartwarming. You’ve all helped send a clear message – co-op adventures are here to stay!

It Takes Two verscheen afgelopen maart en vertelt het verhaal van Cody en May. Dit getrouwde stel krijgt nogal een uitdaging als ze in kleine poppen veranderen, dankzij een magische wens van hun dochter. Het resultaat is een game die je op een ultieme manier laat samenwerken in allerlei bizarre situaties. Wat te denken van een burgeroorlog tussen wespen en eekhoorns? Misschien is het verhaal wel heel zoetsappig, maar dat kan je een beetje beoordelen met de Story Trailer.

It Takes Two is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren