Morgen onthulling CoD Vanguard Zombies en Battlefield 2042 Hazard Zone

Stel maar vast wat alarmen in voor morgen, want de hype train van Call of Duty: Vanguard en Battlefield 2042 gaat weer rijden. De twee concurrerende shooters komen morgen namelijk met een onthulling van hun eigen, unieke spelmodi. Precies op hetzelfde moment!

Call of Duty: Vanguard laat morgen de nieuwste versie van de spelmodus Zombies voor het eerst uitgebreid zien. Zombies kennen we natuurlijk al heel wat jaren van eerdere Call of Duty games. De ontwikkeling van Zombies is dit jaar weer in handen van Treyarch, die toch wel de grondleggers zijn van de spelmodus. De rest van Vanguard wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. Zombies zou dit jaar een sinistere, demonische twist krijgen, volgens de aankondiging op Twitter.

Battlefield 2042 gaat voor de première van de modus Hazard Zone. Electronic Arts en DICE omschrijven Hazard Zone als een “typische DICE modus, die toch heel anders is dan All-Out Warfare, Conquest en Breakthrough.” Het moet een moderne variant worden op de multiplayer ervaring, met uiteraard squad-based actie.

De première van Zombies en Hazard Zone is op hetzelfde moment: 14 oktober om 17:00 uur.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.