Riders Republic vanaf morgen 24 uur gratis te spelen

Ubisoft heeft hoge verwachtingen van de extreme sports game Riders Republic, die eind deze maand gaat verschijnen. Om zoveel mogelijk gamers warm te maken voor deze adrenalinestoot, is Riders Republic vanaf morgenochtend 9:00 uur gedurende 24 uur gratis te spelen.

Deze gratis proefperiode is beschikbaar voor de pc via de Ubisoft Connect (Uplay) app. Pre-loaden is vanaf nu al mogelijk. Je kunt in deze versie van de game aan de slag met alle vijf de carrières en de vier multiplayer spelmodi uit de volledige game. Om snel in de actie te kunnen duiken, heeft Ubisoft de tutorial uitgeschakeld. Zo kan je meteen gas geven en gaan, toch?

Je kunt aan de slag met de volgende activiteiten:

 • Mass Race: drie verschillende multisport races met meer dan 50 spelers. Nieuwe races verschijnen willekeurig op de map elke 30 minuten.
 • Versus Mode: Ga samen met vijf vrienden aan de slag met een carrière event en bepaal wie de beste is.
 • Tricks Battle: Neem deel aan 6-versus-6 match-ups en voer zoveel mogelijk tricks uit. Het team met de hoogste score wint.
 • Free For All: Met maximaal 11 tegenstanders kan je de uitdaging aan gaan en een playlist met diverse events afwerken.

Riders Republic verschijnt 28 oktober voor de pc, PlayStation 4/5, Xbox One/Series en Stadia.

 1.   
  Anoniem-1045642728's avatar

  Wat een rare dag op dinsdag gratis proberen, of mensen gemiddelde doordeweekse dag tijd voor hebben om goed te proberen.
  Je kan beter richting weekend doen, hoeft niet zaterdag maar vanaf donderdag of vrijdag ofzo.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Anoniem-1045642728:

  Klopt… Al denk ik wel dat alle [ofja heel veel althans] potentiele kopers/geintresseerde zich op hebben gegeven voor de beta die er was.. Toen kon je die game meen 4 dagen testen.

  Heb hier ook aan mee gedaan, Game is tof ziet er goed uit en speelt zich lekker weg…
  Ik koop m echter [nog] niet… Ik wacht wel eventjes dat hij wat goedkoper word. Tot die tijd vermaak ik mij nog prima van tal van andere games..