Nieuwe Metal Gear- en Castlevania-games op komst?

Volgens anonieme bronnen binnen Konami gaat het bedrijf weer aan de slag met een aantal van hun grootste franchises. Het is al gelange tijd stil rondom Konami, hun laatste grote titel stamt alweer uit 2018, Metal Gear Survive en dat was nou niet bepaald een succes. De bron heeft gesproken met Videogameschronicle en deze meldt dat er intern een herstructurering is geweest van de game-divisie.

Met de nieuwe focus op AAA-games zal de eerste titel een nieuwe Castlevania-game zijn, een soort reboot voor de serie. Ook zij er extern een nieuwe Metal Gear Solid in de maak zijn, bij Virtuos. Zij hebben eerder ondersteunend werk geleverd voor titels als The Outer Worlds en Jedi: Fallen Order.

Daarnaast zouden er remasters in de maak zijn van oudere Metal Gear Solid-games.

Natuurlijk is dit allemaal op basis van een anonieme bron, maar elke bedrijf gaat door goede en slechte tijden, laten we hopen dat de zon weer gaat schijnen voor Konami!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.