PC-versie Monster Hunter Rise heeft eindelijk releasedatum

Monster Hunter Rise verscheen eerder dit jaar exclusief voor de Nintendo Switch. En hoe. De game verkocht al vrij snel als een tierelier. Het was al bekend dat de game ergens in 2022 naar de pc gaat komen en tijdens de Tokyo Game Show heeft Capcom een concrete releasedatum onthuld, plus een demo!

De release van Monster Hunter Rise voor de pc staat gepland op 12 januari 2022. Een demo van de game verschijnt al veel eerder, namelijk op 13 oktober. Binnen twee weken kunnen we dus aan de slag op de pc met een voorproefje van de monsterlijke actie.

De pc port kent uiteraard de nodige upgrades voor nog meer eye candy. Zo is er ondersteuning voor 4K resolutie en ultrawide monitors, zijn de framerates en textures verbeterd en heeft men de besturing geoptimaliseerd voor toetsenbord en muis. Wel zo handig.

Verder blikte Capcom nog wat vooruit richting de zomer van 2022. In die periode verschijnt namelijk de eerste uitbreiding voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Deze komt tegelijk uit voor de pc en Switch. Check hieronder de teaser reveal trailer van de Sunbreak uitbreiding.

 

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.