Battlefield 2042 beta data mogelijk gelekt

De beta van Battlefield 2042 gaat misschien volgende week al van start, mochten de recente geruchten waar zijn. Dankzij een advertentie op de Chinese streaming site Bilibili, wie kent het niet, is de start van de Battlefield 2042 vermoedelijk gelekt. De genoemde datum: 6 oktober.

Bekende ‘lekker’ uit de gamewereld, Tom Henderson, kwam de post op het spoor en deelde dit via Twitter. De advertentie van de Chinese site meldt een evenement van 6 tot 9 oktober. Dat lijkt wat kort te zijn voor een beta, maar vermoedelijk gaat het alleen om de dagen dat men een speciale (live) stream houdt.

Oorspronkelijk zou de beta al deze maand van start gaan. Door het uitstel van Battlefield 2042 werd echter ook de beta doorgeschoven voor onbepaalde tijd. De kans lijkt nu dus groot dat we nog maar een week hoeven te wachten.

Het vermoeden bestaat dat Electronic Arts en DICE binnen zeer korte tijd een nieuwe trailer gaan delen met de wereld. Deze trailer zou gebruikt worden om de start van de beta formeel te bevestigen. Wordt vervolgd!

Battlefield 2042 verschijnt 19 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren