FIFA 22 Early Access nu beschikbaar via EA Play (of voor 99 cent)

FIFA 22 ligt vanaf volgende week in de winkels. Net zoals eerdere jaren kan je al voor de officiële release met de game aan de slag dankzij Early Access. Deze vroege toegang is exclusief voor EA Play leden. Je mag 10 uur lang met de game aan de slag, waarna de game zichzelf vergrendelt. Mocht je FIFA 22 Ultimate Edition kopen, dan kan je vanaf 27 september (weer) aan de slag met de game. De ‘gewone’ versie van FIFA 22 is vanaf vrijdag 1 oktober te spelen.

De progressie die je boekt in Early Access blijft natuurlijk bewaard, mocht je besluiten om de game daadwerkelijk te kopen. Zo verlies je niets van wat je gaat uitspoken in FIFA Ultimate Team, Career of VOLTA.

Niet geheel toevallig is er momenteel een aanbieding, waarbij je voor 99 cent een maand lang EA Play kunt uitproberen. Voor nog geen euro kan je dus alvast met FIFA 22 aan de slag. Ben je door de tien uur speeltijd heen, dan kan je uiteraard ook de rest van de EA Play collectie spelen. Deze zit vol met de miljard miljoen sportgames van EA, maar ook de uitgebreide collectie Star Wars games.

Benieuwd welke Star Wars game echt een aanrader is? Luister dan eens de nieuwste Gamersnet Podcast!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.