Call of Duty: Vanguard multiplayer beta verlengd tot morgenavond

Ondanks dat de Call of Duty: Vanguard multiplayer beta nogal verziekt wordt door cheaters, zijn er veel gamers die het voorproefje oprecht uitproberen. Mocht je er nog niet aan toe zijn gekomen, grijp dan snel je kans. Activision heeft namelijk bekendgemaakt dat de multiplayer beta is verlengd tot morgenavond, 19:00 uur Nederlandse tijd.

De open beta is te vinden als download in de gebruikelijke Store van jouw favoriete platform. In de beta kan je aan de slag met onder andere Search & Destroy, Champion Hill en Patrol. Deze laatste modus lijkt wel wat op Hardpoint, maar dan met een zone die bijna constant in beweging is. Om punten te verdienen moet je dus met de zone mee blijven bewegen.

Heb jij de beta al gespeeld? Laat het weten in de reacties!

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en op de pc via Battle.net.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.