Meer Marvel Guardians of the Galaxy in Story Trailer

Onlangs is door ontwikkelaar Eidos Montreal Marvel Guardians of the Galaxy aangekondigd en wij weten nog niet zo goed wat we ervan moeten vinden. De laatste Marvel-game van uitgever Suqare Enix was namelijk Avengers, een game die niet anders omschreven kan worden als pay-to-pay-to-pay-to-play. Toch zijn de verwachtingen voor Guardians iets hoger, omdat het een singleplayer-game betreft die het dus moet hebben van grappige verhaallijnen en toffe gameplay. Onderstaande trailer laat meer zien van dit verhaal.

We zien rituelen van de Universal Church tot Truth, de Xandarian Worldmind en Cosmo de telepatische ruimtehond. Dit alles natuurlijk onderbouwd met heerlijke jaren 80-muziek.

Wat denk jij van de trailer? Let us know! Guardians of the Galaxy moet op 26 oktober verschijnen voor de Xbox One | S | X, PlayStation 4 | 5 en de pc. Ook zal de game op de Switch te spelen zijn middels streaming.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.