Veel gameplay video’s van besloten test Battlefield 2042

Onlangs was er een besloten ‘technical playtest’ van Battlefield 2042. Gelukkige gamers konden met de nieuwste Battlefield aan de slag en dat kan maar één ding betekenen: gameplay video’s! Niet geheel volgens de planning en wens van Electronic Arts is het internet de afgelopen dagen overspoeld met gameplay video’s

Noem het ondeugend, noem het enthousiasme. Het is in elk geval wel tegen de afspraken in en ontwikkelaar DICE waarschuwt spelers dat ze geen media uit de test mogen delen. Het risico bestaat dat je in elk geval uit deze playtest wordt geweerd, maar ook een verbanning van toekomstige testen of zelfs de uiteindelijke game sluit men niet uit.

We hebben geen idee hoe lang onderstaande YouTube video’s nog beschikbaar blijven, want EA is nog steeds druk bezig om veel weer offline te halen. Wees er dus snel bij om wat gameplay vers uit de test te bekijken.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.