Call of Duty: Vanguard artwork en open bèta ontdekt

Call of Duty: Black Ops Cold War is van een verse game update voorzien. Naast de geplande content bevat de update echter nogal wat interessant materiaal. Dankzij een fijn staaltje datamining hebben gamers namelijk informatie en beelden ontdekt van de nieuwe Call of Duty.

Zoals eerdere geruchten ons al vertelden heet de nieuwe game voluit Call of Duty: Vanguard. Inmiddels circuleren op Twitter, Imgur en vele andere plekken de nodige plaatjes van de game. Activision is druk bezig om het hele internet plat te leggen om de beelden overal te verwijderen, wat een vrij kansloze zaak lijkt. Het is dus nog onduidelijk hoe lang via bovenstaande linkjes de beelden te bekijken zullen zijn.

Het artwork wijst er in elk geval op dat de game straks in drie versies gaat verschijnen, net als Black Ops Cold War. Er komt een Standard Edition, een Ultimate Edition en een Cross-Gen Bundle. De beelden laten ook de vermoedelijke bonus content zien die je kunt verwachten: speciale Operators, unieke wapens en nog meer.

Ten slotte valt ook de vermelding van een open bèta op. Details hierover zal Activision allicht binnenkort formeel gaan delen. Als de gelekte plaatjes kloppen, dan krijgen mensen die Call of Duty: Vanguard in de pre-order bestellen eerder toegang tot de open bèta.

Call of Duty: Vanguard verschijnt eind dit jaar voor de pc en vrijwel alle gangbare consoles. De game krijgt naar verluidt een setting waar we van houden. Wat dat ook moge zijn.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.