S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl bevestigd voor april 2022

Uitgever Koch Media heeft aangekondigd dat men de fysieke distributie van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl gaat verzorgen. Deze shooter van GSC Game World is door Koch Media nu ook bevestigd om op 28 april 2022 te verschijnen voor de pc en Xbox Series X/S.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is het langverwachte vervolg op S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl uit 2007. De game werd destijds geplaagd door nogal wat bugs, maar na verloop van tijd werd de shooter steeds meer gewaardeerd door een grote schare fans. Een tweede deel werd al jaren geleden aangekondigd, maar wellicht was dat wat aan de vroege kant. Lange tijd hoorden we niets meer van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, totdat eerder deze zomer een uitgebreide gameplay trailer verscheen.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl speelt zich af in een gewelddadig, post-apocalyptisch wasteland. In de gevaarlijke Chernobyl Exclusion Zone probeer je te overleven met gemuteerde monsters en dodelijke anomalieën om voor uit te kijken. Daarnaast zijn er ook nog rivaliserende STALKERS die net zoals jij jagen op kostbare artefacten.

De game verschijnt dus op 28 april 2022 voor de pc en Xbox Series X/S. Op de console is STALKER 2 vanaf de launch meteen beschikbaar via Xbox Game Pass.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.