Gratis PlayStation Plus-games augustus bekendgemaakt

Foutje, bedankt! De Engelse PlayStation Plus-pagina heeft, wellicht net vroeger dan eigenlijk de bedoeling was, de gratis games van volgende maand online gezet. Of het was is? Dat mag je zelf beoordelen.

De eerste titel die genoemd wordt, is Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Een game vol randomness die zich uitstekend leent voor casual gaming voor zowel jong als oud. Zowel de singleplayer als de multiplayer zijn prima voor wat leuke avondjes.

De tweede PlayStation 4-titel is Tennis World Tour 2. Leuk voor sport-fans die ook graag met een controller in de hand op de bank willen zitten.

Als ‘Bonus-game’ wordt de titel Hunter’s Arena: Legends genoemd. Deze 30 player battle royale game speelt zich af in het verre verleden van Oost-Azië. Het is aan jou de taak om de dodelijkste, gevaarlijkste Hunter te worden. Deze titel krijgt ook een PlayStation 4-versie, maar alleen de PlayStation 5-versie is volgende maand gratis te verkrijgen.

Alle games zijn vanaf 3 augustus te downloaden via je PlayStation Plus-lidmaatschap. Haal voor die tijd nog de gratis games van juli binnen – anders is de ‘gratis’-knop voorgoed verdwenen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren