XCOM-achtige game Phoenix Point komt naar de consoles

In 2019 verscheen zonder al te veel hype de turn-based strategie game Phoenix Point. Nooit van gehoord waarschijnlijk? Zonde, want het wordt ineens interessanter als je merkt dat de game ontwikkeld is door de maker van de originele XCOM, Julian Gollop. Een soort spirituele opvolger dus. Vrees niet als je de game toen gemist hebt, want ontwikkelaar Snapshot Games en uitgever Prime Matter maken bekend dat Phoenix Point op weg is naar de consoles.

Op 1 oktober verschijnt Phoenix Point: Behemoth Edition voor de PlayStation 4 en Xbox One.  Deze editie bevat naast het basisspel ook alle DLC: Blood and Titanium, Legacy of the Ancients, Festering Skies en de aankomende uitbreiding Corrupted Horizons. Deze uitbreiding zit dus meteen in de Behemoth Edition en zal op 1 oktober ook verschijnen voor de pc.

Zodra deze Behemoth Edition klaar is, gaat het ontwikkelteam aan de slag om een enhanced next-gen version te maken voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je de versie voor de PS4 of Xbox One hebt gekocht, kan je later een gratis upgrade krijgen naar de next-gen versie.

Check hieronder de officiële release date trailer van Phoenix Point Behemoth Edition en de trailer van de DLC Corrupted Horizons.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.