Check de FIFA 22 reveal trailer; Mbappé weer op de cover

Terwijl Londen huilt en Rome juicht zitten onze vedetten al lekker twee weken met de ballen in de voortent. Je kent het wel. Klapstoeltje, half litertje Schultenbräu en een beetje dom om je heen kijken. Onze veredelde sterren hadden dan ook alle tijd om mee te genieten van de officiële reveal trailer van FIFA 22.

Naast de nieuwe FIFA 22 trailer werd ook de speler onthuld die dit jaar op de cover staat. Net als vorig jaar is het Franse wonderkind Kylian Mbappé aan de beurt. Na zo’n EK is het inderdaad wel een wonder te noemen dat je nog op de cover mag verschijnen.

Centraal in de reveal trailer staat de nieuwe Hypermotion technologie, die straks beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en Stadia. In geheel duidelijke, totaal niet marketing-achtige taal legt EA deze nieuwe techniek aan ons leken uit:

“Een eigen hypermodern algoritme voor machinaal leren leert van meer dan 8,7 miljoen frames geavanceerde motion capture van wedstrijden en schrijft dan in realtime nieuwe animaties om organisch voetbalrealisme te maken voor allerlei interacties op het veld.”

Organisch voetbalrealisme. Straks krijgen we ook nog veganistisch doelverdedigen. Of apathisch gokken. Oh wacht, dat zit er al in.

Bekijk hieronder de reveal trailer van FIFA 22. De game zal dit najaar verschijnen op de pc en vrijwel alle beschikbaar consoles.

 

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-1863447225's avatar

    Wat een onzin

  2.   
    RLXTR's avatar

    Geweldig geschreven Michiel!