Definitieve naam Breath of the Wild 2 bevat spoilers

Het voelde al als eeuwen geleden dat we wat gezien hadden van het vervolg van Breath of the Wild. Gelukkig kregen we tijdens de Nintendo-presentatie op de E3 weer wat nieuwe beelden te zien en kregen we zelfs een release window: 2022. Wat echter nog niet duidelijk is, is de definitieve titel van de sequel.

Er is bewust voor gekozen om de titel nog niet naar buiten te brengen. Nintendo zegt namelijk dat de titel mogelijk teveel weggeeft over de toekomstige avonturen van Link en Zelda. Marketing manager Bill Trinen van Nintendo of America zei in een interview dat men gewoon geduldig moet afwachten. Ok, meneer, dan doen we dat maar. Ondertussen bekijken wij nog even de nieuwe beelden die tijdens de presentatie werden getoond.

Het is nog maar de vraag of de verwachte release window van 2022 inderdaad wordt waargemaakt. Over slechts zes maanden begint 2022 al, terwijl we nog niet eens de naam van de game mogen weten. Helaas heeft Nintendo er een handje van om in een vrij vroeg stadium al Zelda-games aan te kondigen, terwijl deze nog lang niet klaar zijn voor release. Laten we hopen dat Nintendo ditmaal niet te optimistisch is geweest.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren