WarioWare: Get It Together aangekondigd voor de Switch

Mocht jij ook zo’n niet te stoppen drang hebben om idiote party games te spelen, dan heeft Nintendo later dit jaar weer een leuke uitdaging voor je in petto. Na jarenlang zeuren om een nieuwe WarioWare komt ‘ie dan toch eindelijk. WarioWare: Get It Together voor de Switch is een feit en staat al bijna voor de deur om elke serieuze soiree zwaar te verzieken.

Ik weet niet of het ermee te maken heeft, maar het is wel toevallig dat de aankondiging komt nadat ik claimde mijn Switch te verkopen als er geen WarioWare op verschijnt. Anywho, het zal waarschijnlijk niet, maar de vraag naar Wario op de Switch was enorm. Voor Nintendo was er in ieder geval genoeg reden om de antiheld weer een eigen game te geven. Mocht je de aankondiging hebben gemist, hier is ‘ie.

Zoals altijd draait ook deze WarioWare-game veelal om het uitvoeren van onbenullige taken in partygame-vorm. Een tube tandpasta leegknijpen, een gezichtsmasker van iemands porem trekken, duivenstront ontwijken… het zit er allemaal in. Leuk is dan weer wel dat je dit in WarioWare: Get It Together samen kan doen. Dat verklaart ook een beetje de naam, snap je?

Maar zoals ik al zei, WarioWare: Get It Together laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanaf 10 september komt de game in de schappen te liggen, exclusief voor de Nintendo Switch.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.