Gamersnet Heroes #5 | Invincible, Loki en Joker

Welkom bij de vijfde aflevering van Gamersnet Heroes! Welkom bij de vijfde aflevering van Gamersnet Heroes! De podcast waar we over Marvel en DC spreken. Wederom schuiven Salim en Peter aan om van alles te bespreken, zoals de eerste aflevering van Loki, het eerste seizoen van Invincible en we hebben ook maar weer eens Joker gekeken. Is die film echt zo goed?

Word nu lid van Gamersnet Patreon voor toffe extra content als Audio Commentaren, exclusieve podcasts zoals Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs, gameplay-video’s en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

70

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help Gamersnet Heroes te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Anoniem-1530304379's avatar

  Leuke podcast, het is altijd een genot om naar jullie te luisteren. Kleine opmerking nog. Er werd gezegd dat Owen Wilson in Dumb and Dumber zat (of deel 2 misschien). Maar die zit daar volgens mij echt niet in.

  Groeten Aram

 2.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1530304379: Je hebt helemaal gelijk! Ik heb me vergist in D&D :-). Bedankt voor het luisteren Aram!