Eén van de grappigste trailers ooit – The Outer Worlds 2

The Outer Worlds is een heerlijke RPG van de makers van Fallout: New Vegas en South Park: The Stick of Truth. Aangekocht door Microsoft en druk bezig met Avowed, wat ook een monster-RPG moet worden. Gelukkig zijn ze ook bezig met The Outer World 2 en ze hebben de game aangekondigd met één van de grappigste trailers ooit.

Met de vinger op de zere plek van al die andere uitgevers, die meestal met veel bombarie en vooral valse lucht hun games aankondigen. Niet in de laatste plaats hun Microsoft-collega’s van Bethesda: kuch-Fallout 76, kuch-The Elder Scrolls 6.

Wat The Outer Worlds 2 gaat doen is niet bekend, wanneer de game verschijnt is niet bekend, op welke platformen de game speelbaar zal zijn is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat de game niet op een PlayStation zal verschijnen en dat wij er enorm veel zin in hebben.

Bij de Gamersnet Podcast proberen wij ook altijd door de valse lucht en loze beloftes van uitgevers te prikken. Geef ons een kans en beluister de laatste aflevering onderstaand!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    tijn80's avatar

    Meh. Beetje gejat van Honest trailers

    Arkham Knight Honest trailer