Guardians of the Galaxy verschijnt in oktober

Tijdens de E3-extravaganza van gisteren heeft Square Enix meer getoond van Guardians of the Galaxy. Natuurlijk is men als de dood voor een herhaling van het debacle Avengers. Geen pay-to-play en geen DLC, dat wordt ons met Guardians beloofd. Puur en alleen een singleplayer-ervaring, waarbij jij enkel in de huid kruipt van Peter Quill a.k.a. Star-Lord. De andere beschermers zullen je als A.I.-medestanders assisteren.

Aan het roer van de ontwikkeling staat Eidos Montreal, die eerder faam vergaarde met Deus Ex: Human Revolution en Deus Ex: Mankind Divided. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het iets mindere Shadow of the Tomb Raider. Naast de trailer is er ook een gameplay-video gedeeld en wij zijn behoorlijk onder de indruk, voornamelijk vanwege de toffe dialogen en kekke grapjes.

Tot slotte heeft ook de ontwikkelaar van zich laten horen en krijgen we een glimp van het ontwikkelproces te zien.

Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en pc.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.