Forza Horizon 5 onthuld: setting Mexico en release 9 november

Tijdens de E3 Showcase heeft Microsoft een nieuw deel in de bekende Forza Horizon-serie aangekondigd. Forza Horizon 5 neemt ons mee naar het land van de sombrero en gitaarmuziiiiiiiieeeeeek. Naast de Mexicaanse setting werd ook gemeld dat de game op 9 november zal verschijnen voor de Xboxen en pc.

Forza Horizon 5 biedt volgens de omschrijving een avontuurlijke campaign in de grootste Forza Horizon-game ooit. Je kunt diverse locaties in Mexico ontdekken en er is ook een geheel nieuwe spelmodus ‘Expedition’ aangekondigd.

De aankondiging is wel een soort van verrassing, want het laatste deel uit de Forza-serie was Forza Horizon 4 uit 2018. Tot dusver werd een Forza Horizon steeds afgewisseld met een ‘gewone’ Forza Motorsport. Blijkbaar krijgt ontwikkelaar Turn 10 meer tijd voor de nieuwe Forza Motorsport, waardoor er ruimte was om weer een nieuwe Horizon uit te brengen.

Check hieronder de officiële trailer van Forza Horizon 5 vol woestijnen, zandstormen, stranden, watervallen, toeristische dorpjes en lava!

En gameplay below!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat ziet er toch weer enorm gelikt uit zeg. die gasten weten wel hoe ze een racegame echt grandioos mooi kunnen maken..