Far Cry 6 DLC bestaat uit oude bekenden en oude game

De eerste beelden van Far Cry 6 stemmen ons redelijk positief, maar eerlijk is eerlijk, de game moet zich nog bewijzen want ja, de game is nog niet verschenen. En toch maakte Ubisoft van de E3-gelegenheid gebruik om alvast de season pass van de game aan te kondigen. Wat kunnen we daar straks beleven? Dingen met drugs! Want drugs zijn leuk en laten je hallucineren. In dit geval zorgt het ervoor dat je in de huid kunt kruipen van oude antagonisten binnen de franchise, namelijk Vaas (Far Cry 3), Pagan Min (Far Cry 4) en Joseph (Far Cry 5). Check de beelden hieronder.

Wat ook in de video getoond wordt is dat ook Far Cry 3: Blood Dragon deel uitmaakt van de season pass van Far Cry 6. Wat natuurlijk vreemd is, want het heeft niks met Far Cry 6 te maken en is simpelweg een gratis game die al vaker gratis is weggeven.

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar Far Cry 6 en als die game goed blijkt te zijn, dan overwegen we zeker de season pass. Maar wel in die volgorde. Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor de PlayStations, Xboxen en pc.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.