Ubisoft gaat Far Cry 6 ook op Xbox One en PS4 tonen

Cyberpunk 2077 heeft bij veel gamers een naar gevoel opgeroepen, maar vermoedelijk het meest bij bezitters van de Xbox One en PlayStation 4. De game kwam op deze platforms niet in de buurt bij de graphics uit de marketing. De game werd zelfs door Sony uit de PlayStation Store verwijderd totdat de kwaliteit gewaarborgd is.

Andere ontwikkelaars zien dit natuurlijk ook, en trekken er hun lessen uit. Zo ook Ubisoft, notoire ontwikkelaar van openwereldgames. Het bedrijf onthulde onthulde onlangs Far Cry 6 en belooft ons eerlijkheid over elk platform waar de game op verschijnt. Dit zegt lead gameplay designer David Grivel tegen Video Games Chronicle.

Volgens Grivel draait de game op dit moment goed op zowel de oude als de nieuwe generatie consoles. Hij noemt geen details over de performance op de vorige generatie, maar zegt dat Far Cry 6 in 4K draait met 60 frames per seconde op de Xbox Series X en PlayStation 5. Wel verzekert hij ons ervan dat de oude consoles niet worden verwaarloosd.

Heel concreet is het dus allemaal niet, maar Grivel zegt dat ook de oude generatie een prima ervaring gaat bieden én dat we in de aanloop naar release beelden gaan zien van Far Cry 6 op de Xbox One en PlayStation 4.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, pc, Google Stadia en Amazon Luna.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.