GTA 5 speedrun: uitgespeeld in 9 uur zonder enige schade

Turbo op de turbo! Woep woep woep woep! Grand Theft Auto 5 is geen kleine game, maar toch hebben fanatieke speedrunners de game al lange tijd in het vizier. Zo snel mogelijk uitspelen is door de echte toppers al in iets meer dan 3 uur mogelijk, waarbij missies vooral worden overgeslagen. Ene “UnNameD” heeft de lat nog wat hoger gelegd. Hij deed er circa 9 uur over, maar zonder ook maar enige schade op te lopen!

UnNameD gebruikte de One Hit KO mod om zijn run te doen. Deze mod zorgt ervoor dat je direct dood gaat als je ook maar enige vorm van schade oploopt. Inclusief losgeslagen voertuigen, verdwaalde kogels of zelfs iets te hard op de grond landen. Na maar liefst 48 pogingen was het UnNameD onlangs gelukt om op deze manier GTA 5 uit te spelen en ook nog eens in een zeer snelle tijd. Gemiddeld doen ‘gewone’ spelers ongeveer 31,5 uur over het uitspelen van het verhaal in GTA 5.

Bewijs van deze unieke speedrun deelde UnNameD op YouTube in een driedelige video. Een knappe prestatie of volslagen gekkenwerk? Zeg het maar…

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Leveloos. Om dit te kunnen bereiken moet je tienduizenden uren gestoken hebben in de game

  2.   
    RLXTR's avatar

    @Turk–Life: Je moet wat overhebben voor een eervolle vermelding op gamersnet.nl