Twee nieuwe kleuren DualSense controller PlayStation 5

Ben jij één van de gelukkigen die al een PlayStation 5 in huis heeft, maar ben je niet te spreken over de witte kleur van de DualSense controller? Grote kans dat je niet de enige bent. Sony brengt volgende maand de nieuwste controller ook in twee andere kleuren uit.

Het is natuurlijk niet hip om gewoon te vermelden dat er rode en zwarte controllers worden toegevoegd aan de line-up. Daarom steekt Sony het in een kek jasje. De rode controller heet Cosmic Red, ‘geïnspireerd op de felle, rode kleuren die te vinden zijn in het heelal’, aldus Sony via PS Blog. De zwarte variant draagt de naam Midnight Black en is ‘geïnspireerd op hoe wij de ruimte zien door de nachtelijke sterrenhemel’. Misschien moet Sony zich gaan richten op poëzie, met beschrijving als deze.

Vanaf volgende maand zijn de nieuwe DualSense kleuren wereldwijd beschikbaar. De exacte datum kan verschillen per land en/of retailer.

 1.   
  Anoniem-573152885's avatar

  De zwarte…geen enkele twijfel

 2.   
  Anoniem-763832836's avatar

  Die onderste is mooi.

 3.   
  Anoniem-112615228's avatar

  bij zwart komt die led verlichting wel het mooiste eruit..
  Maar dr zijn al tal van super mooie kleuren te verkrijgen.. In de zin van losse behuizingen te kopen. De officiele zullen ook vast nog wel in meer kleurstellingen komen. En wellicht [hopelijk] ook gave game gerelateerde theme controllers. Hoe meer hoe leuker.

  Ik ben niet vies van iets gewoon vervangen. Deed dat met alle controllers al die ik heb/had. Ps5 heb ik nog niet, En voorlopig ook nog niet van plan een te kopen. Laat maar eerst eens wat goede titels komen.