Nintendo Switch krijgt rekenmachine want blijkbaar willen we dat

Aan software op de Nintendo Switch is geen te kort. Er worden vandaag de dag flink wat (indie)titels uitgebracht op de Nintendo’s hybride console. Maar dat je straks je Nintendo Switch kunt gebruiken om je wiskunde huiswerk te maken, dat is toch wel wat nieuws.

Terwijl een streamingsdienst zoals Netflix nog steeds geen ondersteuning heeft gekregen op Nintendo’s apparaat, weet ontwikkelaar Sabec het helemaal zeker: Spelers hebben behoefte aan een rekenmachine op de Switch. Sinds vandaag is de software binnen te halen vanuit de Nintendo eShop. Gratis doe je dit natuurlijk niet. De calculator kost je een flinke 8,99. Voordeel is wel dat de rekenmachine vrij uitgebreid is en je dus niet alleen simpele sommetjes kunt oplossen. Dus binnenkort zien we hopelijk wiskunde klassen vol met Nintendo Switch-apparaten.

Word je nu hier nu helemaal wild van, maar mis je nog een stukje grafische ondersteuning om het feest compleet te maken? Een Youtuber is er alvast mee aan de slag gegaan zodat jij kunt zien of deze software al je rekendromen waarmaakt.

 1.   
  Anoniem-2137949341's avatar

  Je ben een dief uit je eigen portemonnee als je dit koopt, zoveel geld voor een calculator wat overal gratis op zit

 2.   
  tijn80's avatar

  Ik zou graag 2 dingen op de Switch willen zien: stream-mogelijkheden zoals Netflix, Prime en Disney+ én ondersteuning van bluetooth koptelefoons

 3.   
  Anoniem-516411375's avatar

  Ik wilde eerst hard lachen als reactie, maar eigenlijk is dit diep triest..

 4.   
  RLXTR's avatar

  Tangens, sinus. Dat roept herinneringen op zeg. Alleen geen herinneringen die goed aansluiten bij een uurtje ontspannen gamen! XD

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  Wel handig voor kinderen uit de Rozenlaan die toevallig een nieuwe rekenmachine nodig hebben.

  En dat zo’n kleine Peter dan een Nintendo Switch krijgt en Jan Willem een Casio. :’)