Podracecast #2.11 | Welkom bij The Bad Batch

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Podracecast, waar we regelmatig alles Star Wars bespreken! Deze week bespreken Coen en Peter de échte lightsaber van Disney, het tweede boek van de Thrawn-trilogie en het Star Wars-hotel van Disney!

De coverstory gaat natuurlijk over The Bad Batch! We gaan vanaf Order 66 op avontuur met Wrecker, Tech, Hunter, Echo en Crosshair en we hebben de eerste aflevering gekeken: Aftermath. Met een Rebels-bekende en van ons heel veel enthousiasme!

Er staat bakkenveel extra content voor je klaar via Patreon! Steun ons en word nu lid! De teller staat nu op:

62

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Podracecast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren